Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a különbség a post-hardcore...

Mi a különbség a post-hardcore és az emo között?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:

A post-hardcore keményebb,zúzósabb riffek és mérgesebb hangulatú vocalok,emonak pedig a szövegei emocionálisabbak de a zene langyibb.

De amúgy annyi fajtája van ezeknek,főleg az emonak,hogy lehetetlen belőni. Beírod YT-be külön-külön és meglátod miket dob ki,ott megvan a különbség a bandák közt.

Am ezeknek a stílusuknak is 0 értelme van,mert a legtöbb banda többet is felvesz egyszerre. Pl. A day to remember is egyszerre metalcore és punk és még sorolhatnám

2018. jún. 10. 01:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Jogos. Néztem angol wikipedián listákat különböző stílusokkal, a Story of the Year pl. emo-hoz, screamohoz és post hardcore-hoz is be van sorolva.

Lostprophets meg emo, nu metal, post grunge egyszerre.

Tiszta káosz :)

2018. jún. 10. 03:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Hm erről a bandáról még nem hallottam.

Nekem ebben a több stílussal is ellátott műfajban a BMTH a kedvencem. Nekik is mindegyik albumuk más

2018. jún. 12. 02:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Melyik nem ismerős? a Story of the Year vagy a Lostprophets?
2018. jún. 12. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Utóbbi
2018. jún. 12. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Lostprophets: röviden összefoglalva egy nagyon sikeres és szuper banda volt. Én lassan 15 éve ismerem a zenéjüket, nagyon megfogott, jók a szövegeik és amikor rossz passzban vagyok mindig segít. A lassú, dallamos és szép, soft rock-szerű Somedays-től az egészen durva metalcore-szerű Dstryr/Dystryr és Weapon-ig nagyon változatos hangvételben játszottak. Még Phil Collinst, Duran Duran-t és egyéb előadók számait is feldolgozták.
2018. jún. 12. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A metalcore részét kipróbálom

A soft messze áll tőlem még ha jó is a szöveg,főleg mert mostanában csak éjszaka van időm zenézni és akkor is csinálok valamit közbe gépen szóval nem tudok figyelni :D

2018. jún. 14. 01:20
 8/8 A kérdező kommentje:

keményebb számaik még:

Burn, burn

Shinobi vs Dragon Ninja

Start Something

To Hell We Ride

Next Stop Atro City

meg egy kis elektronikus mix:

Bring 'Em Down [Russell Bloc Party Remix]

Ezeket ajánlom szívesen ;)

2018. jún. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!