Mi a különbség a post-hardcore és az emo között?
A post-hardcore keményebb,zúzósabb riffek és mérgesebb hangulatú vocalok,emonak pedig a szövegei emocionálisabbak de a zene langyibb.
De amúgy annyi fajtája van ezeknek,főleg az emonak,hogy lehetetlen belőni. Beírod YT-be külön-külön és meglátod miket dob ki,ott megvan a különbség a bandák közt.
Am ezeknek a stílusuknak is 0 értelme van,mert a legtöbb banda többet is felvesz egyszerre. Pl. A day to remember is egyszerre metalcore és punk és még sorolhatnám
Jogos. Néztem angol wikipedián listákat különböző stílusokkal, a Story of the Year pl. emo-hoz, screamohoz és post hardcore-hoz is be van sorolva.
Lostprophets meg emo, nu metal, post grunge egyszerre.
Tiszta káosz :)
Hm erről a bandáról még nem hallottam.
Nekem ebben a több stílussal is ellátott műfajban a BMTH a kedvencem. Nekik is mindegyik albumuk más
A metalcore részét kipróbálom
A soft messze áll tőlem még ha jó is a szöveg,főleg mert mostanában csak éjszaka van időm zenézni és akkor is csinálok valamit közbe gépen szóval nem tudok figyelni :D
keményebb számaik még:
Burn, burn
Shinobi vs Dragon Ninja
Start Something
To Hell We Ride
Next Stop Atro City
meg egy kis elektronikus mix:
Bring 'Em Down [Russell Bloc Party Remix]
Ezeket ajánlom szívesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!