Mi ennek a zenének a címe? 90es évek, videoklip alapján.
Ha nem csal az emlékezetem,valamikor a 90's évek elején volt sláger.
Egy kastélyban játszódott. Ha jól emlékszem 2 nő és 1 férfi volt benneha jól emlékszem az egyik nő szőke volt. (Talán)Barokk stílusú ruhákban voltak. Az egyik jelenteben egy asztalnál ültek,de olyan is volt,hogy díszes kanapén feküdt valamelyik. A refrént ahoz hasonlított talán ,mintha operát énekelnének,de valójában pop/disco zene volt.
Abban nem vagyok teljesen biztos,de az is lehet,hogy vámpírokat játszottak benne.
Kb ennyi van meg belőle.
Valaki esetleg?
Nagyon köszönöm.
Sajnos egyik sem az.
Folyamatosan keresem,ha rábukkanok akkor belinkelem. De még várom a válaszokat,hátha valaki ráismerne.
Már majdnem azt hittem. Sajnos ez sem az. :(
Mondjuk,ha jól emlékszem nem volt túl népszerű szám. De valamelyik zenecstornán (talán a Viván) akkoriban azért sokat nyomták.
Átnéztem vagy 1000 számot,de nem találom. Már kezdek elbizonytalanodni,hogy valamelyik részletre rosszul emlékszem.
De ha megtalálom egyszer akkor tuti belinkelem nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!