Evek ota nem emlekszem egy enekesno nevere. Tudnatok segiteni? Magas, vekony, fekete haju, kleopatra frizura, mandula szemu es feltunoen veszes, feher bore volt.
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 20:56
21/24 1112 válasza:
A Chernek nem tudom, volt -e olyan haja. Ilyeneket énekel, hogy Turn back time, Believe, Does anybody really fall in love anymore, All or nothing, Strong enough
22/24 1112 válasza:
*Meg Madonnának vagy esetleg Lady Gagának nem tudom, volt -e olyan haja/esetleg kliphez parókát vett fel. Madonna pl Power of goodbye; Gagának nemtom. Meg pl talán a Katy Perrynek is volt fekete haja, meg ő se sötét bőrű.
23/24 anonim válasza:
24/24 A kérdező kommentje:
Nem!De nagyon koszi!
Nembaj,igy jartam...:)
2018. jún. 4. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!