A fender miért 20 bundos menzurákat gyárt amikor sok gyár már 24 eseket?
Mojjo, a válaszodban nem értem, a "máshogy esnek kézre a bundok" témát.
Egy tökéletesen ugyanolyan gitár 22 vagy 24 bundos változatán, tökéletesen ugyanott van a minden, csak a 22 után meg van hosszabbítva a fogólap még ahhoz a két bundnak. Tehát hajszálpontosan ugyanott van az összes többi bund.
Vagy ha teljesen másra gondoltál akkor bocs, és érdekel mit érzel máshogy.
@3: Itt ezen az ábrán az első és az utolsó kép mutatja, mire gondoltam:
Ha figyeled a gitáros kérdéseket, már láttad szerintem, hogy alapvetően nem elektromos gitáros vagyok. Azért volt pár a kezemben, meg (újra) belevágtam elektromos gitározásba is, de limitált a tapasztalatom. Viszont ebbe a limitált tapasztalatba - úgy tűnik - pont olyan megoldások estek bele, mint a linket ábran az utolsó. Az egész test hátrébb van, így a testhez viszonyítva máshol vannak a nyak adott pozíciói. És ezt meg lehet érezni, bőven.
Viszont hála ennek az ábrábak, most látom, hogy vannak más megoldások is, így a kettes hozzászólást módosítom arra, hogy máshogy eshetNEK kézre a bundok, így feltételes módban.
Nemnem, marad a 4es hozzászólás! :P
Nem vagy hülye ez konkrét példa a képen, egy konkrét darab gitárra, nem egy általános megoldás. ÉS az utolsó kép is egy lehetőség.
Most már értem persze hogy mire gondoltál. Arra hogy ha a nyak annyival hosszabb, és előrébb kerül a híd, ilyenkor tulajdonképpen, másfél centivel messzebb tolódik az egész nyak.
Na de persze, mihez képest! Ahhoz képest ha lenne egy hajszálpontosan ugyanilyen gitárod, 22 bundosban, amit nyak eltolással oldottak meg. :D Ahhoz képest más érzés, Két teljsen különböző típus közt nincs hasonlóság, lehet eleve teljesen máshova van tologatva a nyak a test pozíciójához képest.
De értem már mit értettél félre, köszi a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!