Kinek mi/mik a kedvenc zenei műfajai?
Depeche Mode, ifjúkorom kultikus kedvence, ez ugyan nem műfaj, hanem konkrét előadó, de mivel pont ilyen zenét senki nem játszott/játszik, így műfaj jelleggel is figyelme vehető.
Amúgy meg nekem a house, techno, trance, deephouse és az electroswing, ami ugyan elüt a többitől, de szeretem.
1es vagyok, könyörgöm, mit lehet ezen lepontozni?
A pontozás csak annyit jelent, hogy a kérdés szempontjából hasznos volt-e a válaszom.
A lepontozómat kérdezem: a sportszelet összetételét írtam? Vagy a sünök szaporodási szokásait fejtegettem? Netán a dízelautók részecskeszűrőjének az elvét írtam válaszul egx zenei kérdésre? Vagy a meztelencsigák nászát?
Szóval: a pontozás csak a hasznosságra vonatkozik, nem arra, hogy egyezik-e az ízlésünk!!! Kapisi?
Rockon belül sok sokféle. Bandától függ. Pink Floydtól keresztül Metallicán át akár Slipknotig is. Ha kiemelkedőt tudtak alkotni akkor jöhet. 2.kedvencem a BMTH annak ellenére hogy a modernebb hangzás nem annyira az asztalom,de még is nagyon egyediek számomra.
Szóval legtöbbet metalcoret hallgatok,azt tartom a legérdekesebbnek. Azt gondolná az ember hogy pár számot hallva hallotta kb. az összeset,de mindig meglepődök hogy mennyi tehetséges együttes tud újat mutatni. Rengeteg jó elemet lehet hallani
Goa
Azonbelül főként a HiTech Trance, Dark psytrance,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!