Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az SSO ról szeretnék kérdezni....

Az SSO ról szeretnék kérdezni. Star Stable Online. Mit csináljak ijenkor? Olvasátok el.

Figyelt kérdés
Ugye miellőtt beirod a kódot amivel ingyen lehet star rider lennistb.akkor elkuldi az üzit.az üziben rányomsz hogy activate star stable.de utána kiirja nekem hogy igazolás sikertelen.jövőhéten ujra próbáltam de akko már az üzi sem jött meg.ujra elküldtem de akkor se jött meg az üzi.mit csináljak?(nem kérek bunkó válaszokat)

2018. ápr. 24. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
bocsi rosz kategoria
2018. ápr. 24. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ.remélem más megoldás is van. majd megkérdezek mást és stb.de azért köszi
2018. ápr. 25. 16:37
 3/4 anonim válasza:

Először is jelentkezz be a Star Stable oldalán!

Menj rá az ember fejre a jobb felső sarokban. Ott ott van hogy ,,promóciós kód”. Arra nyomj rá. Ott ki fog adni egy kis sávot. Oda írd be PONTOSAN! a kódot!

Ha esetleg nem fogadná el, akkor valószínűleg rosszul írtad be, rossz a kód vagy már lejárt.

Remélem tudtam segíteni ;)

2018. ápr. 29. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi de én arra gondoltam hogy előtte igazolni kell a fiokod és akkor elkuldte nekem a igazoló emailt és ott rányomtam hogy igazolás és kiirta hogy nem sikerült igazolni.másnap ujra próbáltam töbször is de akko már az email se jött meg:(az igazoló emailra gondolok
2018. máj. 2. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!