Mint hallhattun pénteken Avicii elhunyt Isten nyugasztalja Én gyászolom őt mert felnéztem rá és a legjobbnak tartottam egy Legendának Nektek is hiányzik Avicii?
1-es hozzászólónak, az átlagember kicsinyes, unalmas szürke semmit érő életét akarod összevetni egy olyan emberével aki képes volt valamire, aki 1 volt a millióból...
Inkább legyen valaki alkoholista és drogos és hozzon létre valamit mint egy középkategóriás átlagos senki mert én pl az ilyeneket vetem meg mint te.
Fingod sincs mekkora a nyomás egy előadóművészen hogy mivel kell nap mint nap megküzdenie, és az átlag ember is drogozik meg piál meg sexel a fél várossal minden irányból szóval ne legyünk már ennyire képmutatóak!!!
Volt miért felnézni rá és csodálni a MUNKÁJÁT.....
És igen a kérdésedre válaszolva nekem is nagyon hiányzik és szíven ütött a halála, az elkeseredettsége hogy nincs más kiút pedig milliók tisztetélték őt!
Rest in Peace!
12-es hozzászóló:
Te meg mosd ki a szádat szappannal, mielőtt nekem szólsz te tudatlan kis gyökér! Fogadjunk, hogy csak egy porbafingó 12 éves pattanásos kis sz@r vagy! Fingod sincs a zenéről te szerencsétlen
Nem 12 vagyok hanem közel 40 éves és van gőzöm a zenéhez.
Amilyen a szád, az intelligenciád olyan a lelked is....
Fogalmam sincs a zenéről...
A dollármilliárdokról amiket termelt a számaival...
Amibe végül belehalt...
Az eszméletlen szakmai és közönség sikerbe...
Csinálja utána bárki is...
Nemcsak nyomta a EDM-et hanem írta szerezte a zenei részt és olyan slágereket dobott amiről a többinek gőze nincs.
Egy DJ egy darab olyan slágerrel miket ő írt eléldeglne 20 évig és fényezné saját magát...
Isten nyugosztalja!
Az igen! Büszke lehetsz magadra, hogy 40 éves létedre annyi eszed van, amennyi látszik. Én meg majdnem feleannyi vagyok mint te, mégsem vagyok olyan igénytelen, hogy ilyen sz@rokkal fertőzzem az agyamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!