Tudtok mondani olyan énekesnőket, akiknek a külsejük előnyösebb mint az énekhangjuk?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki jobban néz ki mint amilyen jól tud énekelni, tehát vélhetően nem a kiemelkedő hangja miatt lett felkapott.2018. ápr. 9. 20:17
1/12 anonim válasza:
selena gomez
bella thorne
és azért ideírom marcus&martinust :D
2/12 anonim válasza:
Opic Barby
Jó, ő mondjuk énekelni is tud, de én nem a hangja miatt értékelném a torkát a kis fürtös hajú cigánylánykának...
3/12 anonim válasza:
Katy Perry, Britney Spears
de egyébként szeretem mindkettejüket,de szerintem talán ők énekhangilag nem olyan jók.
4/12 anonim válasza:
A kommersz felkapott előadók túlnyomó többsége.
5/12 anonim válasza:
Minden pop énekes.
Amit "énekelnek" jobban hasonlít a szex hangokra.
6/12 Mojjo válasza:
@5: Nem sokat szoktál szexelni, ugye? :D
9/12 anonim válasza:
De olyan egy pop szám h odatartják a csajnak mikrofont miközbe élvezkedik
10/12 anonim válasza:
56%
Jó lenne, ha nem kárörvendenél, neked még vagy 5 ezer évig tartana, hogy egy "nem jó énekesnő", mondjuk Katy Perry szintjáre juss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!