Rammstein, vagy SlipKnoT?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 19:12
11/32 anonim válasza:
rammstein, a koncert is krva jóvolt :D
12/32 anonim válasza:
Slipknotra szavazok csakmert őket azóta hallgatom amióta eszemről tudok, de rammstein is k*rvajó :D
14/32 anonim válasza:
Mindkettőt rongyosra hallgattam anno, de talán a Rammstein volt közelebb a szívemhez :)
15/32 anonim válasza:
Egyikse, mindkettő szar. Szerintem.
16/32 anonim válasza:
Utolsó neked ezek szerint nincs zenei ízlésed vagy nem is hallotál még életedbe zenét vagy disco patkány vagy. szerintem azt se tudod mi az a Slipknot vagy a Rammstein
Amúgy 1 hajszálnyival a Rammstein jobban tetszik de a Slipknot is jó :)
17/32 anonim válasza:
A Rammstein semmit nem ér az én szememben, főleg, hogy lopnak (zenét, emblémát...). Slipknotot viszont az egekig emelném, úgyhogy egyértelműen őket választom. :D
18/32 anonim válasza:
Mit lopnak? Mond már meg nekem, hogy kiktől "lopják" a zenéiket és a logójukat!
19/32 anonim válasza:
Slipknot mert az az igazi zene!!!!!!!
20/32 anonim válasza:
A SlipKnoT már eladta magát szerintem. Az első három album erejéig ők voltak nálam a legjobbak. Az utolsó albumuk ratyi. A Rammsteinnek pedig az első öt albuma a kedvencem. A hatodik szintén ratyi.
Ezért a Rammsteinet választom, mert ők később indultak lefelé a lejtőn és később lettek divatbanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!