Hogy lehet az, hogy a hip hop ennyire lesüllyed? (6ix9ine, lil pump stb. )
" és nem nagyon kéne ebbe a formába át térni :D" Nem értem miért fáj neked az, hogy megjelennek új előadók új irányzatokkal. Mindenki halgassa azt, ami tetszik neki, amit szeret, amiben megtalálja azt az "üzenetet", amit a magáévá tud tenni.
Én pl rock-ot, és trash metalt hallgatok alapból, de 6ix9ine zenéit imádom, és magával az emberrel aki a brand mögött van tudok azonosulni.
Lil Pump-tól rosszul vagyok, de attól még nem kell fikázni, mert nekem nem tetszik, és azokat sem akik szeretik.
Ha rajtad múlna, mindenki azt szeretné amit te szeretsz? K .rva unalmas lenne ám a világ úgy, hogy a zenei irányzatok nem ágaznak szerte és nem jelennek meg új előadók, akik valami újjal, valami mással állnak elő. Így fejlődik a világ és ez nem csak a zenére igaz, hanem minden másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!