Hogy lehet egy ilyen gyenge tátogós zenét egyáltalán feltölteni az internetre?
Én egyszerűen nem tudok az mellett elmenni, hogy így egyáltalán fel merték ezt tölteni. Ráadásul Eurovízió, szóval duplán kéne az ilyenekre figyelni...
Mit jelent az, hogy "tátogós" zene? :D
Egyébként tényleg nem nagy szám, de manapság nem a tehetségre, tartalomra vagy a bele vetett munkára mennek az emberek, de ez így van rendjén. :p
Lip sync-re gondolok. Egyszerűen hátborzongatóan idegesítő. Mintha teljesen másik zenét énekelne a felvételen.. Amúgy csak szerintem tenyérbemászó a képe?:D
Ha rajtam múlna, a döntőbe se jutna be. Valahogyan nagyon ellenszenves nekem ez így ahogy van.
Jaj hát igen, elég undorítóan lett hozzáillesztve a hang. :D A lowbudget underground rap előadók jobban megoldják, egy ilyen hírű zenénél én sem tartom megengedhetőnek. :D
És de, nagyon ütnivaló feje van, pedig erőszakellenes vagyok. :D
1-es voltam.
#3 Élőben hallottad már? :S
Ha nem, akkor ne is tedd. Legyen annyi elég, hogy én megdobálnám paradicsommal az biztos, még a stúdió változathoz sincs semmi köze.
#5 Nem mentem el rá. Videót láttam arról is YT-on. Egyszerűen csak olyan kimagaslóan szar ez a videó+zene, hogy muszáj voltam meghallgatni az élőt is, hogy csámcsoghassak valamin:D
Meg most mindenki ezt futtatja az Eurovízión, csak nem tudom mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!