Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet egy ilyen gyenge...

Hogy lehet egy ilyen gyenge tátogós zenét egyáltalán feltölteni az internetre?

Figyelt kérdés

[link]

Én egyszerűen nem tudok az mellett elmenni, hogy így egyáltalán fel merték ezt tölteni. Ráadásul Eurovízió, szóval duplán kéne az ilyenekre figyelni...

2018. márc. 22. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "tátogós" zene? :D

Egyébként tényleg nem nagy szám, de manapság nem a tehetségre, tartalomra vagy a bele vetett munkára mennek az emberek, de ez így van rendjén. :p

2018. márc. 22. 18:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Lip sync-re gondolok. Egyszerűen hátborzongatóan idegesítő. Mintha teljesen másik zenét énekelne a felvételen.. Amúgy csak szerintem tenyérbemászó a képe?:D

Ha rajtam múlna, a döntőbe se jutna be. Valahogyan nagyon ellenszenves nekem ez így ahogy van.

2018. márc. 22. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Jaj hát igen, elég undorítóan lett hozzáillesztve a hang. :D A lowbudget underground rap előadók jobban megoldják, egy ilyen hírű zenénél én sem tartom megengedhetőnek. :D

És de, nagyon ütnivaló feje van, pedig erőszakellenes vagyok. :D

1-es voltam.

2018. márc. 22. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 Élőben hallottad már? :S

Ha nem, akkor ne is tedd. Legyen annyi elég, hogy én megdobálnám paradicsommal az biztos, még a stúdió változathoz sincs semmi köze.

2018. márc. 22. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A kedvenc bandáim koncertjeire nem tudok eljutni, nem ilyenekre fogok elmenni. :DDD Szóval nem, nem hallottam, nem is nagyon bánom. Te miért mentél el rá? :D
2018. márc. 23. 05:00
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 Nem mentem el rá. Videót láttam arról is YT-on. Egyszerűen csak olyan kimagaslóan szar ez a videó+zene, hogy muszáj voltam meghallgatni az élőt is, hogy csámcsoghassak valamin:D

Meg most mindenki ezt futtatja az Eurovízión, csak nem tudom mire...

2018. márc. 23. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, fiatalos, nem unalmas, munt egyes indulók idén. És élőben is teljesen jól adja elö.
2018. ápr. 18. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!