Avril Lavigne és Hayley Williams mennyire hitelesek?
Megcsinált tinisztárok voltak, főleg Avril. Egyáltalán nem voltak hitelesek........főleg Avril.
Miért támadták?
Köszönöm a választ! Megcsinált sztárt hogy érted? Én úgy tudom,maguk írták a dalokat,Paramore főleg.
Elvileg azért támadták,mert csak magát szerződtette le a kiadóhoz,a többi tagot nem,meg hogy Hayley körül forgott minden.
"Elvileg azért támadták,mert csak magát szerződtette le a kiadóhoz,a többi tagot nem,meg hogy Hayley körül forgott minden."
A kiadóhoz a Paramore van szerződtetve. Ha esetleg valami külön szerződése is lett volna, az biztos azért történhetett, mert ő írta a Paramore összes számát. Farro testvérek meg nyafognak? Inkább csináltak volna ők is valamit. Ez olyan, mint a Tame Impala, mindenki tudja, hogy Kevin Parker csinál mindent, de legalább a többi tag nem hisztizik, hanem örül, hogy milliomosok lettek.
Egyébként mindegyik sztár felerősíti a képet, amit sugározni akar.
Számomra Hayley hiteles, Avril nem.
Nem sokat tudok a Paramore-ról, de az, hogy egy zenekar 1 tagjának van szerződése nem feltétlenül rossz. Ugyanezt csinálja a Bon Jovi is, épp azért, hogy a többi tagot ne tudja kirúgni a lemezstúdió. A '80-as évek végén felmerült, hogy Jon Bon Jovi a többiek nélkül is folytathatná, de a banda együtt akart maradni. A tagoknak Jonnal van szerződése, neki meg a kiadókkal. A lemezen mindenkit feltüntetnek egyenrangúnak, hivatalosan Jontól kapják a szerződésüket. Ez épp hogy védi őket, ők maguk akarták így. Így Jon tudja csak kirúgni őke,t vagy neki tudnak ők maguk felmondani. Ha ők mennek, Jon is megy. Nem sokat tudok Hayleyről, de egy szerződés részletei összetettebbek is lehetnek, mint ami a neten terjed. A Bon Jovit is sokan szidják emiatt, és a sok kritizáló nem fogja fel, hogy Jon ezzel nem tesz mást, mint hogy a többieket védi. És ha nem, akkor se különbözik sokban attól, mintha alapítanál egy céget és bevennéd egy haverodat, de te vagy a főnök.
Avril második lemeze szerintem egész jó volt. Az, hogy tini az önmagában még ne legyen szitokszó.A tinik is részei a társadalomnak, nem sz*r automatikusan az,ami az ő ízlésüket képviseli. Avrilben biztos van pop, a 3. lemeze teljesen pop. Szerintem az 2. lemeze egész jó, még pop-punknak is elmegy, a baj nem ezzel van, hallgatja,aki akarja. A baj azzal az éles stílusváltással van, amit keddről szerdára megtett a pénzért.
A Paramore nekem teljesen igazi, én szoktam is hallgatni, nem mondanám magam fannak, de néha jó, amikor ki vagyok borulva
Avril nagyon mű, őt régebben hallgattam, de
1. Nekem túl pop-os
2. Ő tiszta mű sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!