Hogy működnek a Sziget feszivál voucher jegyei?
Sziasztok, karácsonyra és szülinapomra kaptam nagynénéméktől 2 napijegy vouchert a Sziget fesztiválra, a kérdésem az lenne hogy pontosan hogy működnek? A nagynéném annyit mondott, hogy jelképes jegyek és hogy bármelyik napra beválthatók, de hogy váltom be őket és meddig kell eldöntenem hogy melyik napra? Kell még utána ráfizetni vagy valami, vagy ő már kifizette az egészet?
Meg nem tudom hogy kivel mennék, anyámék meg nem engednek el egyedül (16/lány). Ha pl. egyik barátnőmmel mennék és csak később döntünk hogy melyik napokra, akkor neki is ilyen jegyet kell vennünk? Néztem a Sziget oldalán de nem láttam hogy vouchert hogy lehet venni, csak a rendes napijegyeket írták. Ilyenkor mi a teendő? Mert gondolom minél előbb érdemes megvenni őket. Tudom, kicsit sok kérdés de remélem valaki tud válaszolni mindre, előre is köszi, nagyon fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!