Csak én érzem úgy, hogy a kpop előadók egy kaptafára épülnek?
Mielőtt sokan letámadnának, szeretem a kpoppot, de néha úgy érzem, hogy nagyon sokuknak ugyanolyan a kinézete, a hangja, mintha egy futószalagról gyártanák őket. Ijesztő...
Na most nézd és hallgasd meg ezeket egymás után:
Én az előbbi zenék közül bár mindegyiket szeretem, de nekem mégis olyan tömeg... De nem csak nekik, hanem sok más ismertebb kpop előadónak szinte ugyanolyan a hangja, mint egy nemrég befutott, no-name előadónak. Ez csak szerintem furcsa...?
Minden ilyen kommersz, tömeggyártott popelőadó egy kaptafára épül, ez nem újdonság, legyen az koreai, amerikai, angol, vagy akármilyen nemzetiségű.
Ez mindig is így volt, nem fura, minden kornak és nemzetnek megvan a maga rádiózenéje, ami alacsony színvonalú, mindenki számára könnyen befogadható, egyszerű és fülbemászó. Nem véletlenül hódít rendre ilyen mértékben, hisz ebben van a legtöbb pénz. Ezek az előadók bábuk, nem igazi zenészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!