Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hiteles ez a zene?

Miért hiteles ez a zene?

Figyelt kérdés
Oingo boingo az előadója. Little girls a címe meg. Pedo a videója. Pedomaci mém szignál dalának rakták be még.

2018. márc. 13. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Mitől hiteles egy dal?
2018. márc. 13. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Hiteles zene helyett a nem betiltott zenét értettem. Úgy pedofilos a videója ennek a dalnak.
2018. márc. 18. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Álljunk meg egy picit. :D Először is, egy Oingo Boingo-rajongó vagyok, nagyon imádom őket, éppen ezért azt kell mondjam, mellélőttél az állításoddal. Danny Elfman (Boingo-énekes, nem mellesleg millió ismert filmzene szerzője!) csak a nagyvállalatokat figurázta ki, akik fiatal lányok után csorgatják a nyálukat, mivel ők még kis naivak. Pl. a filmipar is szeret(ett) ilyen korú lányok körül legyeskedni. Szóval, erről szól a dal, viszont Elfman szándékosan csinált hozzá ilyen körítést, polgárpukkasztás céljából. Remélem, segített a válasz. :D (Üzenetben is elküldtem, de kimásoltam ide is, arra az esetre, ha a privátokat nem olvasnád.)
2018. ápr. 23. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Most már értem.
2018. ápr. 24. 18:13
 5/7 A kérdező kommentje:
A zenét én is szeretem.
2018. ápr. 24. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó.
2018. júl. 11. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez zene.
2018. júl. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!