Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a dalnak a címe?...

Mi ennek a dalnak a címe? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az istenért sem jut az eszembe, pedig már napok óta meg akarom hallgatni újra. Egy nagyon híres, régebbi(nem tudom mikori, talán 2010 körül?) popszám volt, kicsit melankolikus hangulatú, ha jól emlékszem egy fekete nő énekelte, és volt egy pasi is a klipben, és valamelyikük zongorázott... többre nem emlékszem, pedig kéne, mert tudom, hogy híres volt, de több nem jut róla az eszembe, ami segítségével megtalálhatnám, úgyhogy most abban reménykedek, hogy valaki ebből felismeri :D

Előre is nagyon köszönöm^^

2018. márc. 10. 00:23
 1/3 anonim válasza:
will.i.am - This is Love ft. Eva Simons ???!!
2018. márc. 10. 02:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Say something... Esetleg.

De ott nem fekete a csaj :)

2018. márc. 10. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Úú igen, a Say Something volt :D És most megnéztem a klipjét, és az elején volt egy fekete csaj, úgyhogy annyira nem emlékeztem rosszul :) És nagyon köszii^^
2018. márc. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!