13-16 éves metalheadek/rockerek! Miket hallgattok?
Anthrax, és a Korn lemaradt
De még pár együttest hallgatok =D
Kedvenc a Slipknot :D aztán talán Bullet for my Valentine de a Slipknot az abszolút favorit
13/L
Pokolgép,Road,Omen,Ossian,Sacred Steel,Auróra,Alcohol,Tankcsapda,Hatóságilag Tilos,Fürgerókalábak, Rózsaszín pitbull,Omega,Tűzkerék R.B.,Dalriada,Hobo Blues Band,Nirvana, Led Zeppelin,Guns n Roses.
14/F
Metallica, Testament, Anthrax, Municipal Waste, Vektor, Coroner, Voivod, Onslaught, Slayer, Megadeth, Sepultura, Overkill, Death Angel, Annihilator, Venom, Havok, Vio-lence, Gama Bomb, Evile, Kreator, Trivium, Toxic Holocaust, Exodus, Ensiferum, Equilibrium
16/F
Egy évvel ki vagyok csúszva a keretből, de ezeket szeretem :)
Alice Cooper, Avenged Sevenfold, Battle Beast, Black Veil Brides, Bon Jovi, Bonnie Tyler, Bullet For My Valentine, Counterfeit, Craddle of Filth, Def Leppard, Evanescence, Green Day, HIM, Joan Jett, Judas Priest, KISS, Lacuna Coil, Linkin Park, Lordi, Marilyn Manson, Moonspell, Motionless In White, Mötley Crüe, Nightwish, Papa Roach, Paradise Lost, Powerwolf, Ramones, Red Sun Rising, Sex Pistols, Siouxsie and the Banshees, Sixx: A. M. , Skid Row, Skillet, Slash, Sum 41, Survivor, The Pretty Reckless, The Rolling Stones, The Sisters of Mercy, Tina Turner
Nirvana, green day, sex pistols, ac-dc, rage against the machine, alvin és a mókusok, the grenma, marilyn manson, in this moment, my chemical romance, limp bizkit, pantera, doors, black sabbath szólval úgy kb minden félét szeretek. Hangulathoz illően szoktam zenét hallgatni. 14/f
Én egyetlen rockert/metalheadet nem ismerek sajna
Sarcófago,Death,Judas Iscariot,Taake,Gorgoroth,Tymah,Tormentor,SODOM,Venom,Destruction,Slayer,Darkthrone,Bathory,Burzum,Mayhem,Frost,Immortal,Dimmu Borgir,Emperor,Watain,Sepultura,Lamb of god,Pantera,Megadeth,Metallica,Iron Maiden,Black Sabbath,Led Zeppelin,Queen,King Diamond,Judas Priest,Rammstein,Pokolgép,Akela,Moby dick,apey and the pea,Pest,Besatt,Mgla,Sargeist,Nargoroth,
Ennyi jutott eszembe most.
De amugy meghallgatom meg a Tankcsapdat,Ossiant,stb
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!