Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fender CD-60S Mahogany akuszti...

Fender CD-60S Mahogany akusztikus gitárral van valakinek tapasztalata, véleménye?

Figyelt kérdés

Szóval gitárvásárlás előtt állok. az eddigi komolyabb gitár az életemben egy Cort SFX-1F volt, de a hangja sosem tetszett. (kaptam, úgyhogy nem tiltakozhattam :D) Most össze-vissza hallgattam mindenféle gitárpróbát Yamahán át Ibanezen keresztül Epiphoneig, informálódtam innen-onnan, tömör fedlapokról, rétegelt fedlapokról stb... És akkor találtam rá a Fendernek a full mahagóni, tömör fedlapos gitárjára. Eleinte elektroakusztikus gitárt akartam, de aztán rájöttem, hogy több értelme lenne inkább ugyanannyiért egy minőségi akusztikust venni (majd később esetleg mikrofont, ha rögzíteni kéne)

No a lényeg az, hogy nekem nagyon tetszik a fender hangja, de vívódok még mindig, mert van még pár hangszer, ami szépen szól.

Szóval, valakinek van véleménye, tapasztalata, tanácsa? :D

2018. márc. 7. 21:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nos a fejlemények.

A Cortra van egy vevőm, jövőhéten postázom neki, 25k-ban állapodtunk meg, szerintem ez így bőven jó. + Megvettem a Fender CD-60s full mahagónit, hát valami eszméletlen, brutál szépen szól. A két gitárt összehasonlítva ez a Fender magasan veri ezt a Cortot. Olyan brutál szép hangja van, olyan jól kihangsúlyozza a közép hangokat is, nincs nagy eltérés a vastagabb és vékonyabb húrok között sem hangban, nem nyomják el egymást. Baromira tetszik. Annyira örülök, hogy végül ezt választottam. Már lerohadnak az ujjbütykeim, annyit nyüstöltem. :D Nagyon gyönyörű, és külső megjelenésben is pazar gityó. Nagyon szeretem, ki nem adom a kezeimből soha, senki nem foghatja meg, ezt nem törheti el senki, aki megpróbálja megfogni, azt agyoncsapom. CSAKAZENYÉM, DRÁGASZÁÁÁG!

2018. márc. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!