Szerintetek ki a valaha élt legjobb énekes, és Michael Jackson hanyadik helyet foglalhatná el ezen a ranglétrán?
Mercury, Cher, Bowie, Steve Perry, Peter Gabriel, Tina Turner, Axl Rose, Whitney Houston...hirtelen ők ugranak be, mint a legnagyobb/legkülönlegesebb hangok...
Jacksonnak rendkívüli egyénisége van, és e mellé remek zeneszerzői képessége, de ez nem azt jelenti, hogy a hangja a legek közt lenne. Jó hangja van, egyedi, de objektíven szemlélve nem egetrengetően jó..
"Csak a wikipédiát azért ha megnézzük,mindenidők legsikeresebb előadója,guiness rekordok könyve,13 grammy díj..."
Most pedig Taylor Swift a legsikeresebb, mégis hamisan énekel.
Kérdező, nem tök mindegy, ha az egyiknek egymilliárdszázhúsz, a másiknak meg egymilliárdszázhuszonegy csengőpengője van?
Mindannyian sikeresek(voltak), tehetségesek, és mindenki azt hallgatja, amelyiket szereti. De ha te ettől leszel boldogabb: "Jackson a legsikeresebb."
Bár én inkább attól vagyok boldog, ha hallgathatom a kedvencemet, nem attól, hogy a sikerességét bizonygatom...
A másik meg, amit előttem írtak: Sokszor a siker nem egyenesen arányos a tehetséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!