Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet a baja a gitár...

Mi lehet a baja a gitár kombómnak (zavaros, halkabb)?

Figyelt kérdés

100 wattos randall g3 plus rg100-ról van szó, 2drb 12 colos hangfallal.

Még mielőtt azt mondanátok hogy vigyem el javítóhoz, szeretnék néhány tippet hallani, mi lehet a baja.

Eddig hibátlanul működött, de a legutolsó próbán azt vettem észre hogy sokkal halkabb, kb 7-8-ra tekerve a mastert, volt olyan mint máskor 3-on, és a hangzása is zavaros, recsegős. A clean csatornán pedig teljesen recseg, és fokozatosan elhalkul majd feljebb hangosodik.

Ebben a kombóban van 1 drb cső, amit próbáltam kicserélni egy régebbivel de semmi nem változott (használtan vettem a kombót pár éve, és egyből kicseréltem benne a csőt, mivel nem volt még csöves kombóval tapasztalatom, így nem tudtam h a benne lévő teljesen jó e, de nem vettem észre semmi külömbséget, szóval feltételezem hogy a régi is még mindig jó, ezért próbáltam azt visszatenni ).

2018. márc. 7. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Elromlott.
2018. márc. 8. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Kösz a semmit.

Egyébként ha valakit érdekel: valamilyen kontakt hiba lehetett a probléma, mivel miután szétszedtem, hogy megnézzem nincs e vmi kiégve, kicsit megmozgattam néhány kábelt, meg alkatrészt, és ez meg is oldotta a problémát, most már ismét tökéletesen működik. Bár ez valószínűleg csak elhárította a problémát, mivel igazából nem jöttem rá konkrétan melyik alaktrész volt a hibás.

2018. márc. 8. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2018. márc. 9. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Jól gondolod, ez kontakthiba, még pedig valószínű, hogy a tápellátásnál. Valami elengedte magát a tápcsatlakozónál, ha szerencséd van, akkor csak pár forrasztás, ha konyítasz hozzá, akár magad is meg tudod csinálni.
2018. márc. 10. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!