Én vagyok az egyetlen aki még mindig a 80-as évek slágereit hallgatja? És ha igen az baj?
Figyelt kérdés
Engem néha kinevetnek, mert állandóan 30-35 éves zenéket hallgatok előadóktól mint pl. Phil Collins, George Michael vagy Michael Jackson. Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül.2018. márc. 5. 12:23
11/24 anonim válasza:
Én is szeretem a régebbi zenéket :)
Michael Jackson <3
22f
12/24 anonim válasza:
Klasszikus rock (GNR, Aerosmith, Kiss..), MJ ♥ , Alphaville, Modern Talking,
13/24 anonim válasza:
A vége lemaradt :D A lényeg, hogy nálam is hasonló a helyzet :) 20 éves lány vagyok.
14/24 anonim válasza:
Mindenki MJ-t hallgat? Én is:)))
15/24 anonim válasza:
Én annak idején ugyanígy voltam, 12 évesen, csak akkor még 20 éve volt a 80-as évek. :D Nem az általad említetteket, de pl. Bon Jovit. Te hány éves vagy? Mert egy bizonyos életkor alatt szoktak ezért csúfolni, később még menő is. Én így tapasztaltam. Általánosban furcsállták, bár csúfolni nem csúfoltak, de nem értette mindenki. De hoztak nekem posztert stb., szóval normálisan vették. Gimiben sokan hallgattak régieket, felnőttként meg normális, hogy az ember ismeri a régi dolgokat.
17/24 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is a régi számokat szeretem főleg Michael Jackson-t mert a régi zenéknek van mondanivalója főleg Michael Jackson-énak😅
A mai szaroknak se szövege se értelme se ritmusa, persze nem az össze de azért a 60%-a igen
12/L
18/24 anonim válasza:
15-ös vagyok, honnan ez a sok Michael Jackson-rajongó? Én is szeretem, nem azért, de én mondjuk elsősorban rocker vagyok. Viszont MJ, na ő nem volt menő, amikor annyi éves voltam, mint ti.
19/24 anonim válasza:
32 évesen bugris magyarfoldrol biztos tudod. Te rocker pina
Michael Jackson THE KING.
20/24 anonim válasza:
Ezt most nekem mondtad, te nagyon kulturált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!