Ti hogyan különböztetitek meg a BTS fiúkat?
#1 koreaiak, és kérlek ne itt éld ki a rasszista hajlamaidat. Köszönöm.
kérdezőnek: nekem sok unhelpful guide és ilyen videók segítettek. Meg megfigyeltem a vonásaikat, és az anyajegyeiket. Alapjáraton nehezen kötök arcot névhez, így ez segített. Pl.
Jin: Nagy ajkai vannak, és széles válla, ovális arca, nincs az arcán olyan anyajegy, amihez kötöttem (sőt, talán anyajegy se, de ebben most nem vagyok biztos), monolids
Suga/Yoongi: világosabb/világos bőr, háromszög alakú kis szemek, alacsonyabb mint a többiek kicsit, az orrán van egy kis anyajegy, de nem feltűnő. A szája széle kicsit felfelé megy, mint egy macskának. Törékeny alkata van. Egy monolid és egy dupla szemhéj
J-Hope/Hoseok: Hosszúkásabb arc, szemeinél aegyo-sal (szem alatti kis duzzanat, nem tudok rá normálisabb szót), felső ajkán anyajegy, mikor eszik, a szája fölött kis gödröcskéi lesznek. Ha mosolyog, szív alakú a szája. (Vékony dupla szemhéj talán?)
RM/Namjoon: valamiért őt mindig is meg tudtam különböztetni a többiektől. Sötétebb a bőre, szélesebb arca van, arca oldalán gödröcskék, és mintha "nehéz" lenne a szemhéja. Monolids. Legmagasabb a csoportban.
Jimin: ha mosolyog, eltűnnek a szemei lényegébe, és ez az egyik legédesebb dolog a földön.Kis kezek, telt ajkak, 3 anyajegy a homlokán. Monolids. Alacsonyabb. Imádja végigfuttatni a kezét a hajában. Magasabb a hangja a többiekénél.
V/Taehyung: szimmetrikus az arca, egy dupla szemhéj, és egy monolid, nagy szemei vannak. Van egy anyajegy az egyik szeme vízvonalán, az orra hegyének az alján és az alsó ajkán. A bal fülében 3 lyuk van háromszög alakban.
Nagyon mély hangja van. Négyzetesen vigyorog.
Jungkook: mikor mosolyog, beráncosodik a szemei mellett. Nagyobb, kerek szemei vannak, olyan galamb-típusú. Vékény ajkai vannak, és közvetlenül a szája alatt van egy anyajegy.
*vékony
És remélem így érthető, de persze mindenkinél más válik be. Egy idő után így vagy úgy, de azelőtt tudni fogod a nevüket, hogy észrevennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!