Szerintetek kezdésnek milyen gitár felelne meg?
Figyelt kérdés
Most van egy Stagg elektromos gitárom de szeretnék 1 komolyabbat a jó hangzás miatt egész jól megy már a gitározás. Mit ajánlotok? Leginkább AC/DC , mettalica , pantera, slipknot hasonlok érdekelnek metál és fajtái.2018. febr. 24. 20:54
1/10 Mojjo válasza:
Mennyit szánnál rá? Most milyen erősítőd van? Erősítőt is cserélnél?
2/10 A kérdező kommentje:
stagg kombot vettem a gitárhoz :) 15G tipusú. hát 100 körüli összeget nagyon maximum.
2018. febr. 25. 00:59
3/10 anonim válasza:
Ezekhez a single coil stratocastert gyorsan felejtsd el, nem erre való. Például a Slipknot is minimum egy humbuckeres aktív telét használ...
Van most akciósan egy soundstation, tudom hogy van jobb nála, de elég vállalható hangszer ezen az áron:
4/10 Mojjo válasza:
Ehh, nem. Akinek van 100k-ja, ne vegyen már Soundstationt. Egy Vintage V100 vagy Cort CR200 vagy CR250 is megcsíphető ennyiért. Egy Ibanez RG421 új ára is alig magasabb ennél. A Soundstation több, mint komolytalan ezek mellett.
A nagyobb baj az, hogy azon a Stagg erősítőn egy sokszázezres gitár is sz.rul szólna. Amíg erősítőt nem cserél a kérdező, felesleges is új gitárt vennie.
5/10 anonim válasza:
Bocsi Mojjo de ennek a srácnak 50k sincs szerintem. Ezért a soundstation :-D
6/10 Mojjo válasza:
@5: A második hozzászólásban írja, hogy max 100-at szánna rá.
7/10 A kérdező kommentje:
nem a pénz a baj itt. Vehetnék drágábban is. De én úgy tartom hogy aki megkapja a jogosítványát is pl. ne egy 2017 es BMW be üljön be először. Szóval amíg nem megy úgy a gitározás hogy azt mondjam: igen most már megéri beruházni 1 drága hangszerre addig bőven elegendő egy középkategóriás. Kezdésnek pedig azért a stagg-ot vettem mert még nemtudtam mennyire fog megfogni mennyire fog menni a gitározás. De nagyon tetszik és szívesen csinálom. Am köszönöm a segítséget. Erősítőt már cseréltem :)
2018. márc. 3. 02:03
8/10 Mojjo válasza:
@7: Vegyél mellé egy Ibanez RG421-et akkor. Az egy darabig bőven ki fog szolgálni. Miután beszerezted, vidd el egy hangszerészhez,hogy állítsa be jól. Ez nem friss jogsis BMW dolog, hanem olyan, mintha a friss jogsis Honda Civic váltója, meg fékei nem működnének 100%-ig, azt azért meg kell csináltatni. A gitárok többségét (ha csak nem fél millió feletti, de néha ott is azért) meg bizony be kell állítani/állítatni, erre jön jól a hangszerész. Hangszedőmagasság, nyak, bundok, ilyesmi.
9/10 Mojjo válasza:
@7: Csak kíváncsiságból, meg miheztartás végett, milyen erősítőre cserélted a Staggot?
10/10 A kérdező kommentje:
Marshall MG 15 CFR
2018. márc. 4. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!