Tetszik a magyar versek ilyen jellegű megzenésítése?
2010. jún. 8. 15:18
4/8 Thurston válasza:
Nem. Ha a zene nem egy unalmas és sablonos förmedvény, akkor már sokkal inkább ínyemre való a dolog.
http://www.youtube.com/watch?v=NmYloaKFhOQ
Ráadásul ez a linkelt anyaggal ellentétben tényleg olyan, mintha maga a költő magyarázta volna el a zenészeknek, hogy mi szólt a fejében a vers megírásakor.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez József Attilának nem kimondottan tetszene. De amúgy rossznak nem rossz.
7/8 anonim válasza:
Honnan tudod h nem tetszene? :D Szerintem nem rossz. Csík zenekarnak amúgy is vannak jó feldolgozásai. 18/L
8/8 anonim válasza:
Én nagyon, nagyon szeretem. Ágnes Vanillának is vannak hasonló dalai. Ő egy József Attila albumot készített.
Számomra mindig szívmelengető mert ha valaki feldolgoz egy verset stb-t akkor vmilyen szinten tiszteli, elismeri a az író/költő munkáját. Ráadásul a fiatalokhoz is közelebb hozza a szépirodalmat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!