Az f (x) akkori 5 tagú kpop lány bandából miért vált
ki Sulli?
Figyelt kérdés
Új rajongója vagyok a lányoknak és szomorúan láttam, hogy már csak 4en vannak a csapatban. Sok helyen olvasok utána, de nagyon konkrétumokat nem találok. Az angolom se a legjobb, talán tudnátok páran segíteni :)
Első kommentelő: Koreaiul aztán végképp nem tudok.
2. kommentelő: Nem :D
2018. febr. 22. 15:15
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom azért lépett ki, hogy a színészi karrierjére tudjon koncentrálni.
2018. febr. 22. 18:51
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
Az a baj nagyon sok helyen nagyon sok valótlant állítanak és így nehéz eldönteni, most mi is az igazság. Olyanokat olvastam, hogy nagyon sok botrányba keveredett egy idősebb férfi miatt. Ezért is kellett elmennie, meg hogy nem önszántából mondta azt, hogy ő inkább a színészi pályát választja
2018. febr. 23. 22:53
5/9 anonim válasza:
Igen, idősebb férfi miatt. A neve Choiza. Amúgy meg szerintem a többi lánnyal is megromlott a kapcsolata, és inkább kilépett, hogy ne veszekedjenek állandóan.
2018. febr. 26. 22:42
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Nagyon sajnálom, mert öten voltak igazán az f(x). Tehetséges lányok, jó megjelenéssel. Kár, hogy vége T.T
2018. márc. 5. 20:29
7/9 anonim válasza:
Még mindig tehetséges lányok, jó megjelenéssel.
Egyébként ha utána nézel a botrányainak teljesen kifordult magából azóta, vagy inkább ez az igazi személyisége.
Szerintem nem érezte magát jól az f(x)-be, ezt bizonyítja az is, higy semmi kapcsolata azóta a lányokkal, ahhoz képest, hogy jó ideig még az ügynökségnél maradt, szóval nem lett volna akadálya a kapcsolattartásnak.
2018. márc. 11. 18:52
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem emiatt a srác miatt 'néznek' rá rossz szemmel. Meg hát gondolom rendesen megviselte szegényt ez az egész, de persze ő is sáros benne :/ már instán is követem a lányokat és olyan rossz látni, hogy a 4 lány (Amber, Krystal, Victoria, Luna) követik egymást, de Sullyt egyikük se és Sully se őket. Mindenesetre sajnálom, hogy szétmentek. Külön külön is jók szólóban vagy duettben, de 5en voltak az f(x)
2018. márc. 15. 17:51
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem emiatt a srác miatt 'néznek' rá rossz szemmel. Meg hát gondolom rendesen megviselte szegényt ez az egész, de persze ő is sáros benne :/ már instán is követem a lányokat és olyan rossz látni, hogy a 4 lány (Amber, Krystal, Victoria, Luna) követik egymást, de Sullit egyikük se és Sulli se őket. Mindenesetre sajnálom, hogy szétmentek. Külön külön is jók szólóban vagy duettben, de 5en voltak az f(x)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!