Clay Morrow kérdése:
Van olyan együttes, aminek ismeritek minden lemezét, számát és szeretitek is?
Figyelt kérdés
Itt megoszthatjátok melyik az és azt is akár mennyi idő alatt, mennyire untátok meg az idő elmúltával stb.2018. febr. 21. 23:27
2/5 anonim válasza:
Van, kettő is, rongyosra hallgattam minden számukat de még mindig imádom mindet pedig több mint két éve hallottam az első számot tőlük. Nem lehet megunni:D
3/5 anonim válasza:
The gazette. Egy számukat se unom, pár van csak amit nem bírok annyira. Pedig lassan 9 éve hallgatom. Pont most hallgatom újra a teljes albumokat.^^
4/5 anonim válasza:
Hát a nagyjából minden általam hallgatott/kedvencnek nevezett együttesnek ismerem az összes lemezét, de ez nálam nem nagy cucc, csak azt jelenti, hogy sokat hallgatok zenét, és nem youtubeon...
Van, amit hamar megunok, van, amit nem, ez totál zenefüggő. Sőt, van, amit újra elkezdek szeretni, és van, amit csak később kezdek el értékelni, vagy kattanok rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, nálam és gondolom a legtöbb embernél mindig úgy van, hogy sok együttest, előadót ismer, tőlük pár számot és ennyi. Tegnap jutottam el erre a szintre, hogy egy együttes teljes munkásságát ismerem és szeretem. (Rammstein) Szerintem folytatni fogom ezt a többi általam kedvelt együttesekkel.
2018. febr. 22. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!