Ez így akkor meg se éri?
Igazából nem az hogy nem éri meg csak fura nekem.
Koncertre szeretnenk menni kulfoldre es 13:30ra ernenk oda A koncert 21:00-kor kezdodik este.
Allojegy tehat elsosorba is lehetne eselyunk de ha ilyen keson erunk majd oda akkor nem lesz gondolom nem?
Pedig olyan jo lenne. Elsobe kell kerulnunk mindenkepp. Most magyon elszontyolodtam.
nem szamit mikor ertek oda, az szamit mikor nyitjak a kapukat
en megszallott U2 rajongo vagyok es kapunyitas elott ertunk oda de mar egy stadionnyi ember allt a zart kapuknal
bunkosag/nem bunkosag, jo magyar szokashoz hiven pofatlanul befurakodtam elore es konyokoltem ahol csak tudtam es bejutottam az elso sorba
csak ezt tudom javasolni nektek is :)
attol tartok akikkel megyek ok nem ilyen furakodosak. nem kapunyitas amugy valamikor este lesz csak sorban allas van gondolom.
Vagy az a taktika hogy sorba allunk mondjuk otig es ha kapunyitas hatkor van akkor odatolakszunk szepen? mi lehet legrosszabb esetben? Nem vagyunk torekeny csajok szoval emiatt nem aggodok..csak ertitek :D Azert az amszterdamian eleg kemenyek
nyugodtsag... tolakodsz, furakodsz, megoldjatok
ha a sok cucc a gond, akkor az egyikotokre felpakoljatok a cumot, aki meg magasabb/nehezebb a csoportban, az meg elore furakodik aztan kesobb a tobbiek csatlakoznak hozza
persze biztos lesz aki ezt rossz szemmel nezi, de lesz ott eleg barany, aki majd hagyja magat
jo bulit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!