Drogos Magyar Hip-Hop?
Figyelt kérdés
Olyan zenéket magyar rap, hip-hop számokat keresek, amikben van szó drogokról, bármilyenről, bármilyen mennyiségben2018. febr. 10. 14:05
1/5 anonim válasza:
Szió :D Fejből próbálok mondani párat, kb ennyi van, évek óta hallgatok rappet és szerintem több nem is nagyon van :D Külföldieket tudnék még írni, de remélem segítettem. 16/L
Deego - Szív
Bobakrome - Drogriadó
Akkezdet Phiai - 2fél
Akkezdet Phiai - Kodein
Killakikitt - Kikötők
Mikee Mykanic - 2bóló
2/5 Péter22 válasza:
Kiegészíteném még az előzőt :
-AKPH- Hogy üssön
-Steve Antal-Liftakták
-Mikee-Gyilkosság (ez konkrétan a betépéssel járó "kellemes kattogásról" és maga a cigi hajtásról)
-MC Ron & Speechless ft Mikee - Joint
-Sör És Fű - Csendélet
-Sör És Fű - Murderan
-Sör És Fű - Belust
-Mulató Aztékok - Füli Gér
-2SÉG - Házicoast
-Gege - Szívás közr. PoeNick
Én is éves tapasztalattal rendelkezem, és ha érdekel külföldi Pl Angol, Német, Amcsi akkor irj ide nyugodtan. 18/Kan
4/5 anonim válasza:
Kb az összes Mikee Mykanic és Sör és Fű szám 😀😀
5/5 anonim válasza:
Es a Brigadot kajak nem írta senki? :D angyalpor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!