Csak én nem hallottam eddig a Paddy and the rats-et rádióban?
Figyelt kérdés
Rádiót csak akkor hallgatok mikor utazok autóval, nem sok alkalmat jelent, heti 1 hosszabb út. Akkor mindig valamelyik zene csatornát hallgatom és mindegyiken szinte ugyanazok mennek. Már idegesítő, hogy óránként szinte ugyanazokat játszák, és ha számot kérnék akkor nem azt nmyomják, vagy még be se mondják, hogy számot kérnék, mert tőlük szeretnék egy számot.2018. febr. 9. 18:23
1/3 anonim válasza:
Azt írja az együttesről a wiki cikk, hogy punk-rock együttes. Szerinted ez hol fér bele a mainstream rádiók kínálatába? Azért nem adják mert nem hallgatná az underground zenéket elég ember, és azért nem is fogják leadni kérésre sem mert nem fér bele a poprádiók kínálatába ez a műfaj (és még sok más sem).
2/3 anonim válasza:
A rádióban, meg úgy egyáltalán a médiában semmi olyat nem játszanak, aminek van valami köze a rockhoz.
3/3 anonim válasza:
#2 Én már hallottam Guns'n'Roses-t, AC/DC-t és Beatles-t (!) Sláger FM-en. Plusz volt a Rock Rádió, amely mára ugyan megszűnt. Meg a média azért játszik rockzenét, csak a lightosabb fajtából (ld. Bon Jovi)...
A kérdéshez pedig annyit, hogy a Paddy zenéje underground (annak ellenére, hogy eléggé ismertek :) Punk zene (még ha kelta punk is) nem nagyon fog szólni rádióban (főleg itt, Mo-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!