Viraag1728 kérdése:
Valaki tudná nekem értelmezni?
Figyelt kérdés
Punnany Massif-vendeglato c. zenejet esetleg valaki tudja nekem ertelmezni a szoveget?:) nagyon szepen megkoszonom a segitokesz valaszokat. a tobbi nem erdekel!:)#zene. értelmezés.vendéglátós. #vendéglátás.punnany massif.
2018. febr. 2. 15:12
1/3 anonim válasza:
kedvenc dalom♥
Viszont én sem mindig értem nagyon...
Szerintem valami olyanról szól, hogy mennyire kirekesztőek lettek az emberek, egyből véleményt mondanak valakiről anélkül, hogy ismerné ("Hogy ha nem vagyok kedves, türelmes akkor nyergelek a nagy lovon
Hogyha két krajcárral többem van, mástól veszem el én a vagyonom")
Hogy mennyire elhidegültek az emberek egymástól, robotok lettek...
Vagyis én így értelmeztem, de érdekelne más véleménye is...
2/3 A kérdező kommentje:
en vendeglatasban dolgozom es en erre is tudom ertelmezni a szoveget..mar amit meg ertek belole.
2018. febr. 2. 16:31
3/3 anonim válasza:
Rakd össze, amit az első leírt, a klipben szereplőkkel.. Előítéletesek, kirekesztőek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!