Ki a kedvenc rapperetek?
Hát, én Wu Tang párti vagyok, ami azt illeti, de szeretem a tengeren túlról, de szeretem Kendrick Lamar-t, az Injury Reserve-et, a BROCKHAMPTON-t, illetve az Odd Future tagokat.
Magyaroknál már nincs olyan nagy kedvenc. Akkezdet Phiai, NKS, Sör és Fű, Weszélyes Elemek, Tkyd, Bankos...
Valahogy így.
A kedvenc hip-hop előadóm nem egy rapper, hanem egy producer/DJ: Nujabes. Igaziból az összes vele valaha vele dolgozott rappert tudom ajánlani, főleg Shingo Annen-t, Cise Starr-t, Substantial-t, és Apani B-Fly-t.
Ha kedvenc rappert kell mondanom, Aesop Rock jut eszembe valószínűleg leggyorsabban - nagyon jó rapper, producer, dalszövegíró, és sok zseniális albumot tudhat magáénak.
Daveed Diggs is nagy kedvenc, technikai szempontból az egyik legügyesebb rapper, akiről tudok, elsősorban a Clipping nevű projekten által hallgatom.
Az Atmosphere-től messze nem hallottam minden albumot, csak az Overcast!-et, a God Loves Ugly-t, meg egy-két számot még innen-onnan, de az elég volt ahhoz, hogy Slug-ot is kedvenc rappereim egyikének mondjam.
Nyilván Kendrick Lamar-t is szeretem, meg Denzel Curry-t, Tyler the Creator-t, Bones-t, Joey Bada$$-t, meg a Brockhampton-t a maiak közül.
Meg bírom az olyan klasszikus előadókat, mint N.W.A., 2Pac, meg a Wu-Tang Clan (tőlük az első album nagy kedvencem, de a második se volt rossz).
A magyar hip-hopért nem vagyok oda, mint ahogy a magyar zenéért se úgy ámblokk, de Bobafettet muszáj vagyok ajánlani, mert még senki nem tette, és hatalmas a tag.
Hip-hop rap banda nálam forever Punnany Massif
szóló rapperekből : Sub Bass Monster (ő az örök király, a magyar eminem) rajta kívül MajkaWolfie , Rendbenman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!