Milyen zenéket ajánlotok egy szülinapi buliba, ahol ilyen 17-18 év körüli kamaszok lesznek?
Figyelt kérdés
Kb 17 fiú és 3 lány lesz. Milyen zenéket ajánlotok?2018. jan. 25. 16:17
1/4 anonim válasza:
Timmy Trumpet,Tujamo,David Guetta,Martin Garrix..
Attól is függ,holy milyen stílusú zenéket kedvelnek és,hogy mit csináltok a bulin.Gondolom pia,tánc,hülyülés.Akkor ilyeneket.
Ezek jók :
Most nagyon menő
Cardi B,Nicki Minaj,Lil Pump
(én csak Minaj-t bírom ezek közül,Cardi elmegy,de Pump-tol kifutok a világból...)
Ez r*hadt jó zene :
[link] !!!!
Ez elmegy :
[link] xd
Ez is jó egy buliba :
[link] !!!! :D
[link] !!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kb ilyenekre gondoltam :) Párat lehúzok, a többit meg majd Youtube-ról nyomjuk... Belekeverünk egy kis mulatósat is, mert az mindig jó :D
2018. jan. 25. 20:42
3/4 anonim válasza:
:D Akkor még a Dorina - Buli Buli
Xd
4/4 anonim válasza:
Én egy egyetemistáknak készülő házibulihoz ezt a listát állítottam össze és elég nagy sikert aratott.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLDAKqilVKY6wsYXsqeBhs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!