Kpop album rendelés?
Sajnos hivatalos oldalokon drága a szállítás. Azért nem kétszer annyi a szállítás, de van ahol több mint az album maga :"D
Esetleg ebay-en vannak olcsóbbak, de ott nagyon nézd meg, hogy biztonságos helyről rendelsz-e. Nekem barátnőm onnan rendelt az egyik albumom, mert máshol már nem volt.
Yesasi-nál volt talán, hogy x menniség esetén ingyenes a szállítás. Nem tudom még van-e, onnan nem reneltem. Illetve vannak fanok, akik csoportos rendeléseket szerveznek, hogy bejussanak egy deikálásra. Ők általában olcsóbban adják az albubomat. Pl ami 6-7 ezer lenne azt 5 valamennyiért megkapod. Meg van ahol plusz ajándékokat adnak hozzá. Pl fanmade kártyák naptár stb
Én amúgy a kpopmartról reneltem eddig, hiába drága. Megbízható, a pontokat beszámítják már az első héten, szépen becsomagolják.
Most pedig egy csoportos rendelésben rendeltem egy külföldi fantól, mert + szállítási költségért ingyen albumot adott még hozzá+fanmade kártyákat. Így volt 6100 szállítással a két album
Szia!
Yesasianal a biztonsagos,legalabbis en ott rendeltem kettot es megadott ar folott mar ingyenes a szallitas, 1-1,5 het alatt megjott,tokre becsomagolva,kepekkel,kartyakkal stb.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!