Szerintetek a fekete nagyon ujjlenyomat gyűjtő? (gitár)
Amennyire tudom, ez egy matt fekete. A barna meg nem festett, az a fa valódi színe.
Tudom, totál szubjektív, de én egyszerűen nem értem, hogy fekete akusztikus gitárt ki vesz temetkezési vállalkozókon kívül.
Nem baj, a szubjektív vèlemènyekre is kíváncsi vagyok. Fogalmam sincs mièrt tetszett meg ,lehet tudat alatt temetkezèsi vállalkozó akarok lenni 🤔
Amúgy van benne egy kis fehèr is:D
A matt is rendesen gyűjti az ujjlenyomatot, talán nem annyira, mint a lakkozott, de azért az is. Én inkább vennék lakkozottat, azt talán kicsivel könnyebb tisztítani, meg nem kopik annyira. Ha már nagyon lenyomatos, enyhén nedves kendővel letörlöd, azt kész. Persze kapni jó pénzért speciális tisztítószereket.
Egyébként meg azt vedd, amelyik tetszik! Ha úgy érzed, a fekete illik hozzád, akkor vegyél feketét! Speciel szerintem tök vagány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!