Mennyire jó gitár a kategóriájában a Yamaha CG-182 C, továbbá mi a különbség az S, a C és az SF jelölések között? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Ezt néztem ki magamnak, egy komolyabb gitárt szeretnék, ami alkalmas lenne fellépésre is, bár újrakezdő vagyok. Szerintetek érdemes lenne megvenni ennyiért? Persze kipróbálás után...
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
2018. jan. 14. 18:56
1/1 anonim válasza:
Ennyiért nem lehet rossz gitár:)
Viszont a kipróbálás a legfontosabb.Én a helyedben elmennék egy zeneboltba(lehetőleg olyanba, ahol jó nagy a választék) és többek között kipróbálnám ezt a gitárt is. Lehet, hogy találsz egy másikat, ami olcsóbb de neked jobban fekszik, jobban tetszik a hangja stb...az a fontos, hogy olyan hangszeren játssz, ami közel áll hozzád és tetszik neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!