Ti is szeretitek szabyesteeet? Én naoooooon! Ám menyibe kerül egy kocertjeegy?
Figyelt kérdés
Pls segicstetek mér naon elakarok meni! 13/l2018. jan. 10. 17:52
11/29 anonim válasza:
Aztakrv@ én meg elsőre azt hittem hogy ez komoly...
12/29 A kérdező kommentje:
Most tudtok konci jegyet v neem?
2018. jan. 10. 19:15
13/29 anonim válasza:
Kötelet tudok, jegyet sajnos nem.
14/29 anonim válasza:
A mai lányok miért a búzacsírákra gerjednek mindig?
15/29 anonim válasza:
Hallgass Iron Maident az ezerszer jobb mint ez a búza!
16/29 anonim válasza:
Mi az az iron maiden?
Olyan mint az 1D?
18/29 anonim válasza:
Igen olyan mint az 1D, csak a cuki fiuk vasember ruhában lépnek fel :'DD
19/29 anonim válasza:
6500-7000 körülire tippelek egy már több évtizede pályán lévő emberke koncertjéből kiindulva, bár az, amit néztem, az például speckó arénabérléssel is járt. Szerintem 7600-nál pl tutkó nem több. Márminthogy véleményem szerint, nagy eséllyel:)
20/29 anonim válasza:
*Ja amúgy kedvelem, mert alapvetően aranyos gyerek, csak nem bölcs. Szóval abba pl nem gondolt bele, hogy drága cuccokat ledarálni az másoknak fájhat. Mert amúgy eleve nem dobunk ki egy telefonra 200000-t, de ha már kidobtunk, akkor legalább már ne daráljuk le. Becsüljük má meg! Hát na:D A számai meg amúgy szerintem kifejezetten jók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!