Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeritek ezt a számot?

Helldone kérdése:

Ismeritek ezt a számot?

Figyelt kérdés
Egy nagyon régi számról lenne szó, amit még jó 10-15 éve hallgattam sokszor. A címét se a szerzőjét nem igazán tudom, viszont nagyon meg akarnám mégegyszer hallgatni így jó pár év után. Ha jól emlékszem, a témája egy bűnöző, aki megeshet hogy éppenséggel egy nő volt, és ment lövöldözni, végül pedig lelőtték, volt benne rendőrségi rádió és minden. Olyan hatást keltett bennem, hogy mikor hallgattam és beleképzeltem a dologba egyszerűen kirázott a hideg, nagyon epikus dallamú, ha mondhatom így, bár lehet hogy csak gyerek fejjel tűnt annak. A Boney M Daddy Cool című száma is mintha emlékeztetne kicsit rá, de nem teljesen. Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 10. 00:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Foster the people-pumped up kicks?
2018. jan. 10. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Megvan! Ki hitte volna, Boney M-től a Ma Baker xd
2018. jan. 31. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!