Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mivel nyújt többet a Spotify,...

Mivel nyújt többet a Spotify, a Youtube-nál?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok róla, hogy zenelejátszó. Az ismerősöm válaszából úgy érzékeltem, hogy egyfajta sznobság is van a dologban, amiért előfizetnek erre az emberek.

2018. jan. 5. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A Spotify kb olyan mint az Apple music, tehát egyfajta zenelejátszó program ahol vannak toplisták,zenét halgathatsz VIDEÓ NÉLKÜL tehát ha online hallgatod akkor kevesebb netet visz le mint a YouTube (ami ugye videó).

Szóval semmi köze nincs a YouTubehoz.

De valóban egy kicsit sznob dolog!Halal felesleges előfizetni ra (1000ft/hó?) vannak ugyanolyan jo programok totál ingyen (Tubidy) Legfejjebb van egy kevés reklám...

2018. jan. 5. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Spotify-ban azt szeretem, hogy változatosabb zenéket ad, ha egy zeneszámnak a "rádióját" hallgatom, szóval ahol hasonló számokat dob, mert a Youtube egyveleg mindig ugyanazokra a számokra tér rá, mindegy milyen zenétől indulok. Amit nem szeretek Spotify-ban azok a folytonos reklámok, mert Youtube-nál azért adblock-al ki lehet küszöbölni őket. Meg mobilon is kipróbáltam és ingyenesben csak véletlenszerű sorrendben lehetett hallgatni albumokat, én meg eredeti sorban szerettem volna. Bár mobilon meg a Youtube szarabb, mert ott majdnem minden videónál van reklám.
2018. jan. 6. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint azért sokkal jobb a spotify, mert régi, kevésbé ismert zenéket hallgatok, és ezek a spotify-on 90%-ban megtalálhatóak (sajnos pár banda nem). És bár sok youtubon is fenn van, de mivel elég régiek/ismeretlenek, ezért rosszabb a minőség mint a spotify-on.

És amit a második válaszoló is írt, elég jó a rádió funkciója, rengeteg új zenét/bandát így találtam meg.

2018. jan. 6. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
És akkor a legfontosabb kimaradt, a Youtube hangminősége és a Spotié... És, hogy a Youtubera honnan származó ezerszer áttömörített MP3 kerül fel és mi kerül fel a Spotira...
2018. ápr. 17. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!