Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Igaz lehet ez a sztori Freddie...

Igaz lehet ez a sztori Freddie Mercuryról?

Figyelt kérdés

Brian May-el olvastam egy interjút a Rolling Stone magazinban, melyben azt mondta, hogy a The show must go on felvételekor Freddie már ugye haldoklott, járni sem bírt, vagyis alig, beszélni szintén nehezen, stb.

Ekkor már hónapok óta csak feküdt otthon.

De kiharcolta , hogy betámogassák a stúdióba, ahol mindenki főleg Brian mondta neki, hogy nem fogja tudni felénekelni ezt a dalt már, de ő csak nevetett egyet, meghúzta a vodkás üveget és elsőre, egyhuzamban megszakítás nélkül felénekelte úgy, ahogy jelenleg is van- hibátlanul.

Pedig ez egy nehéz szám is.

Jim Hutton is ugyanígy leírta ezt a sztorit a könyvében.

Hihető egy ilyen? Szkeptikus vagyok kicsit.

2018. jan. 4. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Haldoklott-tény. Ő énekelte-tény. A vodkában kételkedsz?
2018. jan. 4. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Brian May mondta, akkor biztosan igaz.
2018. jan. 4. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem, ez erős csúsztatás: az Innuendo c. album (melynek záró dala a Show Most Go On) felvételei 1989. márciusa és 1990. novembere közt zajlottak, akkor Freddie még viszonylag jól tartotta magát...
2018. jan. 4. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartotta magát jól már ekkor sem.

A These are the days of our lives klipje is fekete fehér és 10 kg smink van rajta.

Ekkor már rohamosan romlott az állapota.

Mercury was so ill when the band recorded the song in 1990 that May had concerns as to whether he was physically capable of singing it. Recalling Mercury's performance, May states; "I said, 'Fred, I don't know if this is going to be possible to sing.' And he went, 'I'll fucking do it, darling' — vodka down — and went in and killed it, completely lacerated that vocal."

Így hangzik az interjúrészlet.

Nem hiszem, hogy Brian May ilyet kitalálna..

Freddie ilyen volt. Sosem panaszkodott, sosem lustálkodott, még betegen is a munka éltette. Benne volt az is, hogy tudta, hogy ez az album az utolsó, így beleadott mindent. Halála előtt azt mondta: " Az egyetlen dolog, amiért bánt hogy meghalok az, hogy még sok ötletem lett volna."

Ő ilyen volt.

2018. jan. 4. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
86%

A These are the days of our lives klipje mellesleg 1991 májusában készült, akkorra már kellett a vastag smink.

Az meg hogy járni se bírt, inkább a Made in Heaven album felvételeinek a időszakára tehető.(kb. '91 április-július)

2018. jan. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!