Az I'll Fly With You melyik verziója ez, vagy milyen remix?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=lgPZf7HjlMU
(a cím senkit ne tévesszen meg, ha jól vettem ki, a videóval a feltöltő hódolatát szerette volna kifejezni Alizée előtt..)
2018. jan. 1. 21:18
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ennek a címe amúgy L'Amour Toujours, nem I'll Fly With You. Így lehet rábukkansz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ennyire azért képben vagyok, köszönöm. :)
Jópár verzióját ismerem a számnak, csak ezt speciel valahogy nem találom. De hát Gigi barátunk annyi bőrt lenyúzott már róla. Meg remixelte széltében-hosszában mindenki.
2018. jan. 2. 02:24
3/5 A kérdező kommentje:
(a címre visszatérve: mindkét néven fut a téma)
2018. jan. 2. 02:26
4/5 anonim válasza:
Annyiban kijavítanálak, hogy valóban, a szöveg ugyanaz, de az I'll Fly With You az ilyen lassabb, kevésbé technos zene, a L'amout Toujours az ami pörgősebb, amit a diszkókban toltak.
5/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam végül. (nem volt könnyű menet) Nem is gondoltam volna, magyar a készítője! Mflex remix 2013-ból.
2018. jan. 4. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!