Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem tudok normálisan...

Mei09 kérdése:

Miért nem tudok normálisan énekelni?

Figyelt kérdés
A problémám a torkommal van.Ha elkezdek énekelni,a hangom összecsuklik,elmegy vagy elkezdek köhögni(nem csak magas hangoknál,úgy általában ha nekikezdek énekelni..)Végig egy csomót érzek a torkomban,és nem csak éneklésnél hanem úgy általánosan mindennap,de már annyira megszoktam hogy nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Inkább olyan érzés mintha valami rátapadt volna a torkomra,mint amikor megvan fázva az ember azthiszem,és ez blokkolja a hangom.Ezt az érzést 2x sikerült összesen eltüntetni(3 hónapja éneklek minden nap) több óra éneklés után,de 2 dal után kb fokozatosan visszatért.Kipróbáltam az összes vocal warm gyakorlatot az internetről,de azok sem használtak,inkább csak enyhítették az érzést.Meg kéne kérdeznem erről egy énektanárt,vagy mit tehetnék?Esetleg valakinek volt hasonló problémája?

2017. dec. 30. 23:26
 1/2 Mojjo ***** válasza:
Egy énektanárt meg egy fül-orr-gégészt is, mert ha a mindenbapokban is ezt érzed, akkor lehet, valami más gond van.
2017. dec. 31. 01:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokat cigizel, vagy pedig szívelégtelenséged van
2017. dec. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!