Metallica, Iron Maiden vagy AC/DC?
Szerintem. 1.Iron Maiden,2.Metallica,3.AC/DC
Szerintetek?:D
Melyik együttesnek van több jó zenéje?:)
Egyik zenekar se kifejezetten a stílusom, szóval annyi mindent nem is ismerek tőlük, hogy olyan kifejezetten kiforrott legyen a véleményem, de nekem a sorrend valahogy úgy van, hogy
1. Metallica. Őket tudnám a legszívesebben a legtöbb ideig hallgatni, a nagyon nyers thrash és a nagyon slágeres korszak közti átmeneti időből való számaik közül párat kifejezetten bírok.
2. Iron Maiden. Annyira sose kötöttek le, de fun zene, vannak dalok, amiket bírok tőlük, többnyire csak a nagy slágereket ismerem.
3. AC/DC. Rájuk azt szoktam mondani, hogy nem szeretem őket. Igaziból kis dózisokban elvagyok vele, de hosszútávon fárasztó, mind a hangzásuk, mind, hogy az én fülemnek minden daluk egyforma - bár ez megint csak lehet, hogy az én tudatlanságom hibája, úgy az underground-abb anyagaikról semmit nem tudok.
Helyesbítés:
1. AC/DC
2. Maiden
3. Metallica
1. AC/DC
2. Iron Maiden
3. Metallica
Őszintén, abszolút érzelmi okokból. Szó szerint az AC/DC-n nőttem fel. Szinte minden gyerekkori emlékemben helyet kapnak. Születésemkor apukám be akart tenni egy AC/DC albumot csak a nővérek nem engedték neki:D A Metallicát és az Iron Maident is szeretem, de közel sem annyira mint az AC/DC-t. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!