Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Cort AC100 BKS klasszikus...

Cort AC100 BKS klasszikus gitár vélemény?

Figyelt kérdés

2017. dec. 23. 15:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg még a Cort AF1510 BKS is érdekelne
2017. dec. 23. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A Cort-ot felejtsd el, ahogy van.
2017. dec. 23. 15:57
 3/5 Mojjo ***** válasza:
A gyászos színüktől eltekintve teljesen korrekt gitárok. Viszont az AC-100 egy klasszikus gitár, míg az AF-510 egy fémhúros akusztikus. Emiatt a hangjuk és a kialakításuk is teljesen más. Az AC 100-nak jóval szélesebb a nyaka, a húrok távolabb vannak egymástól, a fogólap lapos, sík, a nyak a 12. bundnál csatlakozik a testhez. Az AF-510 nyaka keskenyebb, a fogólap görbült, a nyak a 14. bundnál csatlakozik a testhez. Az AC-100 nylonhúros, az AF-510 fémhúros. Totál más a hangjuk.
2017. dec. 23. 15:59
 4/5 Mojjo ***** válasza:
89%
A második válaszoló amúgy jó nagy hülyeséget írt. Az árkategóriájukban a Cortok a legjobb gitárok között vannak, amiket csak venni lehet. Sőt, bizonyos árkategóriákban konkrétan A legjobbak.
2017. dec. 23. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamikor én is szeretném meglepni magam jó klasszikus gitárral, körbejártam a témát, arra jutottam, hogy fenyő fedlapos Yamaha lesz, azok közül is a legolcsóbb, amit kipróbálva arra jutok rögtön, hogy IGEN.
2017. dec. 24. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!