Lányok! Szeretitek a metalzenét?
Figyelt kérdés
És ha igen milyet?2010. jún. 2. 20:54
2/11 anonim válasza:
Szimfonikus, gothic, folk, thrash és nu. De mindenfélét meghallgatok.
3/11 anonim válasza:
Igen, és egyetértek az előttem szólóval:)
4/11 anonim válasza:
hát én ilyen rock, metál dolgokat nagyon bírom :) sokat mondjuk nem ismerek, de járok rockfesztiválokra, ééés hát k*rvajó:D
5/11 anonim válasza:
Ami eredeti és előremutató, azt persze. Ez mondjuk alapból kizárja a szimfónikus, a nu és a thrash metált, mert ezekben am űfajokban még nem hallottam ötletes zenét.
De eléggé kedvelem a death metált (Cynic, Opeth), a ténylegesen előremutató progmetált (tehát nem az ilyen DT szintű unalmas cuccokat, amikre azért modnják, hogy prog, mert technikás...), meg a mindenféle fúziós cuccokat, tehát amikben legalább hét-nyolc műfajt vegyítenek.
6/11 anonim válasza:
Imádom!!!
Főleg a black-et, de egyébként mindent meghallgatok, ha jó.
Satyricon, Keep of Kalessin, Rammstein, Deathstars...
7/11 anonim válasza:
szeretem. :)
Children Of Dodom, Cannibal Corpse és hasonlók. :)
8/11 anonim válasza:
Nagyon is, kedvencem a heavy, thrash metal, power metal, szimfonikus metal, folk metal, de nem vetem meg a dallamosabb death metalt sem, persze ehhez kell hangulat.
10/11 anonim válasza:
Én mindenfélét.
de leginkább az ilyen dallamosabbat,pl nu metal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!