A szalagavatói bulin melyik Paddy zenét raknád be? Olyan sok jó zenéjük van, hogy nem tudom eldönteni. Először biztos a Black Sailst. De aztán miket rakjak be?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 12:56
1/6 anonim válasza:
Sail Away, Aerolites, Freedom, Never Walk Alone, ezek illenek a tematikába talán. Aztán bármi mást. That's my Nature, Pilgrim, Ghost from the Barrow, stb.
2/6 anonim válasza:
Vége felé a fuck you i'm drunk-ot :P
3/6 A kérdező kommentje:
Fuck you i'm really drunk! :D és vannak-e teljes elérhető koncertek? Ha igen hol?
2017. dec. 13. 19:34
4/6 anonim válasza:
youtube-on találhatsz régebbieket :D
De amúgy ha pesti vagy, december 29-én gyere a barba negrába
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok Pesti :(
De milyen régebbi koncert? Én csak a roncs koncertet találtam meg. Szalagavató buli:
Black Sails (15perc nem Paddy kb.)
Join The Riot (15)
Where red ocean (15)
Aerolites (15)
És úgy utoljára talán a freeeedom. :)
És akkor hol lehet nézni teljes koncerteket Paddyt?
2017. dec. 14. 13:46
6/6 anonim válasza:
én is csak a roncs-ról tudok sajnos :/ viszont nem csak pesten vannak koncertjeik, nézz szét hátha lesz a közeledben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!