Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hiro új számában, a Christiano...

Hiro új számában, a Christianoban valódi az a Kriszti, akire utal a refrén?

Figyelt kérdés
(Engem elhagyott Kriszti, K.O. // mert én nem vagyok Cristiano)

2017. nov. 28. 23:38
1 2 3
 11/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
*csinál
2017. dec. 3. 22:14
 12/29 anonim ***** válasza:
70%

Így van. Tényleg gondok vannak veled, ha az ilyen sablonrímek (mivel az az) és irritáló sablonrímek jönnek be. Fogadni mernék, hogy te is bőven tudnál ilyen szöveget írni. Valóvilág is jó akkor? Nem. Bár lehet neked még az is bejön.

Egyébként meg nagyon sok a hülye a földön, van egy ilyen mondás. Sok a sötét idióta, ezért hallgatják, mivel az ilyen sz@r zenék csak az IQ lightoknak jönnek be, erről ennyit. Nem tehetsz róla, hogy buta vagy. Te is erősíted a borzalmas színvonalú társadalmat. És ilyenek mennek majd jövőre szavazni..

2017. dec. 4. 17:50
 13/29 anonim ***** válasza:
irritáló flow*
2017. dec. 4. 17:51
 14/29 A kérdező kommentje:
Nekem igazából tetszik, ahogy kiadjátok a frusztrációitokat, legalább részben. Folytassa mindenki légyszi!!!
2017. dec. 5. 00:27
 15/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Jah azok után, hogy kiderült mennyire igénytelen vagy már nem tudsz mást úgy sem csinálni csak úgy csinálni, mint ha nem sírva ütnéd a billentyűzeted mert szidják a kedvenced akit előtte igen szar indokkal védtél :DDD
2017. dec. 5. 02:46
 16/29 A kérdező kommentje:

Dehogyis, nekem ez tényleg tetszik. Én tőletek függetlenül óriási rajongója vagyok Hironak, semmilyen állítást nem tudtok tenni, amiért ez megváltozna. Ezzel együtt az önigazolási folyamat - kognitív disszonancia (nyilvános) redukciója - ilyen tisztán ritkán figyelhető meg. Szóval menjen.

De még mindit nem tudom ki az a Kriszti :(

2017. dec. 5. 20:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor szerepelnek kitalált személyek a dalokban

szerintem pl Billie Jean, Tyereskova ilyenek. A Billie az tudod, hogy több másik csajból lett összegyúrva. A Tyereskova című magyar dalnál nem tudom. Vagy van pl Scorpions Lorelei, vagy Rolling Stones Angie, Vagy Livin next door to Alice, vagy Fiesta- Angelina; szerintem ezek közül sok-sok fiktív.

2017. dec. 5. 21:00
 18/29 anonim ***** válasza:

*tudom

Meg lehet egy ilyen átlagos, általános sztori is, csak adnak valami nevet a lánynak; mert egy dalban az úgy jó

2017. dec. 5. 21:01
 19/29 A kérdező kommentje:
tisztellek!
2017. dec. 9. 09:09
 20/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
Fieszta pont illik is hírohoz az is kb olyan óvodás szövegszerkezetű cuccok voltak mint ez a gagyiman...csak az legalább akkor még a nyugdíjasoknak meg a rózsaszín tinip.csáknak szólt
2017. dec. 9. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!