Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Már egy ideje keresek egy...

Klódi Mária kérdése:

Már egy ideje keresek egy számot. Ki lehet az előadója és mi a szám címe?

Figyelt kérdés
A szám angol nyelvű, inkább lassabb ritmusú, férfi énekli, úgy '80-'90-es évekbeli lehet. Az énekesnek közepes hangfekvése van és a számban van egy helyen skót duda is, a refrént játszák rajta. Valahogy úgy van a refrén, hogy: "understanding, make it love and make it dream, oh-oh-oh-oh, oh-oh-oh-oh, oh-oh-oh-oh, oh-oh-oh-oh, oh-oh", a refrén másik sorában meg: "sicking silence.....", annak a végén is az "oh-oh-oh"-s befejezés. (Remélem, nagyjából jól írtam le hallomás után.) Köszönöm előre is!

#angol #férfi előadó #skót duda betét
2017. nov. 27. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. nov. 27. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos a videót már törölték... Esetleg előadó és számcím?
2017. nov. 27. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nikki - The dream
2017. nov. 27. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi azt le hagytam hogy telefonról nekem sem indítja azt írja nem elérhető viszont gépről igen
2017. nov. 27. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, ez nem egészen az, amire én gondoltam, inkább rockos és sokkal régebbi ('80-'90-es évekbeli).
2017. nov. 28. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!