Mennyi az esélye annak, hogy a youtube-on felfedezzenek?
Minden álmom , hogy énekes legyek, de nem az a gagyi fajta, hanem normális, elismert énekes. Nem szeretnék megasztárba jelentkezni, vagy hasonló helyekre, amely vagy bunda, vagy az ember nem lesz nagyon megbecsülve. Azon gondolkodtam, hogy teszek fel youtube-ra videót. Szerintetek mennyi az esélye, hogy felfedeznek? + még 1 kérdés gitárosoknak: Baj, ha én nem nagyon szeretek pengetővel gitározni? Jobban szeretek kézzel, pengetővel nekem nem annyira tetszik a hangja... :) köszi előre is
15/L
Így jobban látszik:
1 : a youtbe-on lévő videók számával=esélyed a felfedezésre.
Nem sokaknak, de pár embernek bejött. Egy próbát mindenképpen megér szerintem, de aztán kérjük a linket :D
Az ujj pengetéssel meg nincsen gond, van akinek így jobb, van akinek pengetővel. Ha arra működik, amit játszol, akkor nem kell félni :)
Én már egyszer válaszoltam egy ilyen kérdésre, h igen is van benne lehetőség! Bár tegyük fel ha rohadt mázlid is van akkor egy manager fog felfedezni aki majd szépen elmagyarázza neked a stílusod és azt, h milyen zenét fogsz játszani mit kell nyilatkozni és bizony néha meg kell alkudni! Nagyon sok tehetséges énekes van az országban, de a szerencse, h a fele nem a pénzért csinálja s emiatt nem is élnek ezekkel a lehetőségekkel!
Egyébként: Sp, Barbee, Justin Bieber,Esme Danteers és még az a 12 éves gyerek is aki Gagát énekel bizony az internet jobban mondva a youtube tette őket ismertté! Ha te hajlandó vagy eladni a lelked akkor nyugodtan tölthetsz fel videót, de mondom ha még valaki fel is fedez akkor valami ilyesmire kell számítanod! SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!