1/12 anonim válasza:
Ezt mások mondják meg neked? Azért szeress valamit mert úgy érzed, nem azért mert ez a menő, a divat, ettől leszel egy közösségben elfogadott, meg egy hatalmas pózer.
2/12 A kérdező kommentje:
Jó persze gondoltam, ugy értettem hogy szerintetek ki a "legjobb, legmenőbb" a csapatból
Mert nem tudom eldönteni!
2017. nov. 25. 17:05
3/12 anonim válasza:
Amelyiknek a legjobban tetszik a hajszíne.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nincs miért választani, ha szereted a BTS-t és igazi ARMY vagy, akkor mindegyik tagot szereted amúgyis.
5/12 anonim válasza:
Mi ez a kerdes? Miert nekunk kell eldonteni hogy kit szeress a BTSbol? Ezt neked kell eldonteni melyik sracnak jon be legjobban a szemelyisege es kulseje...-_-
6/12 anonim válasza:
Aki legjobban teccik, vagy ha nezel roluk videokat akkir amelyik a legszimpatikusabb ed BUMM van egy biasod
7/12 anonim válasza:
Úristen...hogy te milyen gàz vagy... :D Hàny éves vagy, 13? Àtgondoltad te ezt a kérdést, mielőtt feltetted az oldalra? Mert szörnyen szànalmas... :D
9/12 anonim válasza:
Gondolom még új BTS rajongó vagy.. Hiába mondanánk meg mi, ha nézel róluk videókat, akkor úgyis megváltozik a véleményed.. Lesz egy biasod aki egy kicsit jobban kitűnik közülük, a személyisége miatt, DE a BTS úgy BTS ahogy van.. Mindegyik tagot meg fogod szeretni.. Nem kötelező biast választani, a zenéjük miatt szeresd őket, ne divatból.. Ha csak amiatt akkor inkább ne is hallgasd őket. Mind megérdemlik a szeretetet, mind a 7 tag nagyon kedves és szeretni való.. Ráadásul sokkal több mondanivalója van a dalaiknak, mint az amcsi énekeseknek.
10/12 anonim válasza:
Annyira fel tudnak idegesíteni az ilyen kérdések.. Ők egy banda, mindegyik tagot szeresd.. Miért jó, ha van egy kedvenced? Úgysem lesz egyik sem a férjed.. Ha a rajongójuk vagy akkor a zenéjüket szeresd.. A tökéletes személyiségük csak mellékes. Zeneileg meg mindegyikük nagyon tehetsége (meg másban is azok :) )
Ők együtt tökéletesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!