A BTS a szigetre jön?
Azt hallottam, és fb-n is láttam egy eseményt miszerint a BTS jön a 2018-as Szigetre.
Ez most tényleg igaz? Mert én képtelen vagyok elhinni!
szerintem ne éldd bele magad
ha valaha jönnének magyarországra, a koncerjegyek ára a csillagos egekben lenne. a többi kpop csapat is több tízezres jegyeket árul. na, egy ilyen csapat valaha eljönne egy fesztiválra? valószínűtlen
Szerintem visziont nyugidtan eld bele
Magad mert en is olvastam errol es nagy europai turnera keszulnek szoval tuti lesz valami!!
Annyira orulnek neki en is vegre lathatnam minimaciyoongit!!!!😜😘❤
Nem jönnek. Ha jönnének is Európába valamikor, akkor 1: Nem Szigetre, és egyéb fesztiválra mennének, hanem önálló koncertet tartanának.
2: Nem hiszem, hogy pont Magyarország lenne a célpontjuk, hiszen itt azért nincs annyi Army, akkor már jobban megérné nekik Bécs, Berlin, Párizs, London stb.
3: A Szigeten fellépő előadók nevei már egy ideje nyilvánosságra van hozva, hol olvastad te ezt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!